Spangereid skole

LESELYST OG LÆRING PÅ SKOLEBIBLIOTEKET PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Nils M. Glomsaker

bok – bli klok! På Spangereid skole er det tøft å være god – derfor leses det MYE!

På skolen har vi daglig lesestund for alle elever i minst 15 minutter. Alle elevene har også fritidslesing som daglig rutine som følges opp av foresatte og skole gjennom leseskjema.

Skolebiblioteket er et flott sted for leselyst og læring!

Vi tilbyr et rikelig utvalg av nye og fristende bøker. Bøkene er organisert og tematisert slik at biblioteket er innbydende og lett å finne fram i.

Skolebiblioteket er alltid åpent i skoletiden!

Skolebiblioteket er betjent av skolebibliotekarene Kristin og Line eller av elevassistenter fra 6. og 7. trinn. Dersom biblioteket er ubetjent kan elever og lærere betjene seg selv.

Bøker formidles kontinuerlig gjennom filmsnutter på storskjerm og bokutstillinger i biblioteket - og ikke minst gjennom skolens månedlige fellessamling i Kantina.

Sist oppdatert fredag 07. september 2012 08:35

Spangereid skole Lindesnes kommune